„Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai! La multi ani,Josephine!”, a scris artistul pe pagina sa de Instgram, alături de o folografie de-a fetiței sale.

Așa cum ne-au obișnuit, nici de această cei doi părinți nu au dezvăluit chipul micuței. În fotografia publicată aceasta stă cu spatele spre obiectiv, în fața unei ferestre.

Smiley, un tătic fericit

De la venirea pe lume a fetiței sale și a Ginei, Smiley se declară un tătic copleșit de fericire.

smiley si joseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote. Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde)”, a declarat el într-un interviu recent acordat pentru Libertate pentru femei, explicând sentimentele pe cre le-a descoperit de când a devenit tată.

„Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât”, a mai adăugat el în același interviu.

Citește și: Alex Țiriac a împlinit 14 ani. Mesaje emoționante din partea mamei – Ileana Lazariuc, și a tatălui – Ion Ion Țiriac

Ce înălțime are, de fapt, Vladimir Putin? Liderul rus e complexat de ea

xPrințesa Charlene, lovitură dură pentru prințul Albert de Monaco. Ce decizie a luat?