Drept dovadă stă mesajul transmis de îndrăgita prezentatoare TV, la scurt timp după ce a născut, dar și declarația de dragoste a soțului ei.

 

“De azi, primăvara pentru noi înseamnă Iris! (…) Totul a decurs perfect atât pentru mine, cât și pentru bebe Iris! O primăvară însorită tuturor și mulțumim pentru toate mesajele și gândurile bune!”, a scris Gabriela, alături de prima imagine cu micuța Iris.

Gestul ei a fost urmat și de Tavi, care a postat, de asemenea, o imagine cu fericita mămică și cea de-a doua lor fetiță, însă artistul a surprins-o pe soția lui cu o frumoasă declarație de dragoste, numind-o eroină. “Astăzi a venit primăvară în viețile noastre! Mulțumesc, iubitei mele soții, @gabrielacristeaclonda, ești eroina mea! Mulțumesc echipei medicale pentru toată grija și atenția cu care ați avut grijă de prima noatră fetiță acum 1 an și jumătate @bellavictoriamargot, cât și acum de noua noastră minune, Iris!??? Vă mulțumim vouă pentru toată susținerea și vă promit lucruri și cântece frumoase în viitor!”, a scris Tavi Clonda pe pagina sa de Instagram.

gabrielaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Gabriela Cristea a devenit din nou mamă la 44 de ani

Gabriela Cristea a născut duminică. Ea a devenit mama pentru a doua oară la 44 de ani. vedeta a adus-o duminică pe lume pe cea de-a doua fetiță. Micuța prințesă a primit numele Iris și, deocamdată, proaspăta mămică a ales să nu-i arate fața.

Vedeta tv a recunoscut recent că se teme pentru momentul naşterii mai ales după cele întâmplate în urmă cu doar câteva săptămâni cu Andreea Bălan, care a suferit un stop cardiac în timpul nașterii, însă nașterea a decurs în cazul ei fără probleme.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda mai au o fetiță, pe Bella Victoria Margot, care a venit pe lume pe 23 septembrie 2017.

Citește și: