Mai mult, Leyla Kusatman, mama fetiței,  i-a făcut lui Arven conturi pe rețelele de socializare, ea reușind să strângă rapid pe Instagram peste 500.000 de fani. Aceasta a postat imagini de pe platourile de filmare cu micuța, dar și momente importante din viața ei, cum ar fi primii pași, prima aniversare și imagini alături de tatăl și bunicii fetiței.

Micuța Deniz din „Dragoste infinită” a devenit cel mai îndrăgit personaj din serialul fenomen, dar iată cine sunt părinții reali ai fetițeiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Deniz a moștenit frumusețea mamei ei

Arven, care a cucerit pe toată lumea cu gingășia ei, fiind un copil extrem de cuminte, se pare că a moștenit frumusețea mamei ei, însă ochii i-a luat de la tatăl ei, fiind căprui și nu verzi ca ai Leylei. În film, Arven Beren este fiica lui Kemal și a lui Nihan.

Burak Ozcivit şi Neslihan Atagul interpretează fără cusur rolurile celor doi îndrăgostiţi,Nihan și Kemal, în serialul „Dragoste infinită”, difuzată de luni până vineri de Kanal D, reuşind să pună în scenă o poveste de dragoste uluitoare.

 

 

Citește și: