Micuța prințesă Charlotte și fratele ei, George, au atras toate privirile la nunta mătușii lor, Pippa. Deși Kate MIddleton a fost îngrijorată în privința comportamentului copiilor la marele eveniment, cei doi micuți s-au dovedit a fi extrem de cuminți. Ei au fost fotografiați la nuntă numai pe lângă mireasă și mama lor, fiind zâmbăreți și foarte atenți la rolurile pe care le aveau de îndeplinit.

 

The best images of Pippa Middleton’s weddingSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

George ( 3 ani) și prințesa Charlotte (2 ani), alături de alți copii, au purtat toți ținute la fel și au aruncat cu flori în fața miresei la biserica  St. Mark’s , unde a avut loc ceremonia. Cei doi micuți au mers apoi și la petrecere și toată lumea a fost uimită de cât de cuminți și ascultători sunt. „A fost minunat”, a declarat unul dintre oaspeți.

În timp ce Kate s-a îmbrăcat într-o rochie marca Alexander McQueen, George a purtat o cămașă de mătase plisată ivory, cu guler Peter Pan, pantaloni verzui până la genunchi și pantofi albi. Sora lui a avut, de asemenea, o rochie ivory, legată în talie cu o fundă de culoare piersicii și coroniță de flori pe cap, fiind adorabilă și părând o păpușică.

Pippa Middleton s-a căsătorit sâmbătă cu milionarul Matthew James, cu care se întâlnește din 2012. Cei doi s-au logodit în iulie, anu trecut. Ceremonia a avut loc la biserica St. Mark’s din  Englefield, Berkshire, iar petrecerea s-a ținut pe proprietatea părinților ei, Michael și Carole Middleton,  din Buck­le­bury, într-o construcție din sticlă, în valoare de 130.000 de dolari, adusă din Belgia și montată în curtea acestora, unde au fost instalate și toalete de lux, în valoare de 8.000 de dolari. Pentru mâncare ei au plătit 120.000 de dolari, iar pentru băuturi 30.000 de dolari. Doar rochia Pippei a costat 17.000 de dolari, verighetele 33.000 de dolari, florile 30.000 de dolari, iar tortul 5.000 de dolari. Potrivit tabloidului britanic Mirror, Pippa și viitorul ei soț, fost pilot de curse, au cheltuit pentru grandiosul eveniment cel puțin 325.000 de dolari.

Fotografii: Hepta