Ca orice părinte mândru, Kate Middleton abia așteptat să-și însoțească, joi,  băiețelul în prima lui zi de școală, însă din cauză că are probleme cu sarcină ea nu a putut să fie prezentă. Kate a dezvăluit pe 4 septembrie că așteaptă cel de-al treilea copil, fiind însărcinată în 12 săptămâni,  și la fel ca în celălalte două saricini suferă de grețuri matinale severe, Hyperemesis Gravidarum, fapt pentru care nu a reușit să ajungă la școală.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și:Kate Middleton a reușit să rupă o tradiție regală de 58 de ani. De ce a înfuriat-o din nou pe regină

Prințul George a mers la școală însoțit doar de tatăl lui

Cu toate acestea, imaginile cu micul prinț sunt adorabile. Prințul William l-a dus pe George de mănuță la școala privată Thomas’s Battersea, aflată la o distanță de patru mile de palatul Kensington. „Ca orice mamă, abia aștepta să fie alături de prințul george în prima lui zi de școală”, a declarat o sursă regală pentru revista People.

Cu un ghiozdănel bleumarin, asortat cu uniforma, pantalonii scurți și puloverul bleumarin,  George nu părea deloc încântat de noua sa experiență, ci părea foarte trist și timid. Însă, după ce a dat mâna cu directoarea școlii, a mai prins curaj și a mers în clasă.

Palatul Kesington a anunțat că la școală micul prinț va fi strigat George Cambridge.

Citește și: