George învață să călărească pe un ponei ce apariține verișoarei prințului William, Zara Tindall, care este campioană la echitație. „William și Kate erau nerăbdători să-l ducă pe George la călărit. E un hobby pe care îl practică toți membrii familiei regale și toți adoră animalele. Dar evident, pentru că este încă mic, nu au vrut să îl pună pe un cal mare. Au rugat-o pe Zara să-i lase să folosească unul dintre poneii ei Shetland și învață să călărească pe el”, a declarat o sursă pentru revista britanică „Hello!”.

Printul GeorgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

George a început să-și arate afecțiunea față de cai încă din 2016. În timpul vizitei oficiale în Canada, el a fost surprins stând fericit pe șaua unui cal în miniatură, pe nume Honey, la o petrecere pentru copii în orașul canadian Victoria.

Citește și: După nunta regală, Meghan a fost întrebată de un prieten: „Acum trebuie să mă înclin în fața ta?” Răspunsul ducesei e genial

Și prințesa Charlotte ia lecții de dans

Mai mult, la începutul acestui an, el a fost fotografiat în timp ce se juca cu un căluț de lemn pe care l-a primit cadou de la fostul președinte american Barack Obama, când au vizitat palatul Kensington. Prințesa Charlotte este, de asemenea, pasionată de cai și ia lecții de călărit, încă de la vârsta de un an și jumătate.

Regina Elisabeta a II-a are o adevărată pasiune pentru echitație. Ea a început să ia lecții de călărit de la vârsta de 3 ani, pe un ponei, pe nume Peggy, pe care l-a primit cadou de la bunicul ei, Regele George al V-lea. Chiar și astăzi, la 92 de ani, Suverana este surprinsă adesea călărind la castelul Windsor. Ultima dată, ea a fost surprinsă la călărit, chiar pe 23 aprilie, când Kate l-a adus pe lume pe cel de-al treilea copil al ei și al lui William, prințul Louis.

Fotografii: Alpha Press/ Hepta

 

Citește și: