Prințul William sa fost într-o vizită oficială în Finlanda, unde a dat nas în nas cu Moș Crăciun, în târgul de Crăciun din Helsinki. Imediat cum l-a văzut, moștenitorul coroanei britanice, în vârstă de 35 de ani, a scos din buzunar scrisoarea micului George, scrisă de mână,  și i-a înmânat-o Moșului.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Citește și: Andreea Esca, mesaj cutremurător cu care și-a îngrijorat fanii: „Voi avea sfârșitul Stelei Popescu…”. Ce spune despre plecarea din țară

Prințul George i-a cerut un singur lucru lui Moș Crăciun

Momentul a fost imediat imortalizat de fotografii aflați la fața locului, care chiar au reușit să surprindă tot ce se afla scris pe foaie, George, în vârstă de 4 ani, completând doar un singur rând în care face o singură cere. „Dragă, Moș Crăciun, Anul acesta am fost bun și de Crăciun mi-aș dori mașina de poliție”, a scris acesta.

De altfel, în momentul în care William a înmânat scrisoarea, a precizat răzând: „V-am văzut și trebuie să vă dau scrisoarea aceasta. El nu a cerut foarte multe lucruri, așa că mă gândesc că o singură cerere e ok”. Mai mult, William a punctat faptul că fiul lui a fost cuminte, așa cum a încercuit și micuțul pe foaie. „A fost un băiat foarte, foarte cuminte”, a mai spus ducele. Moș Crăciun, care în mod tradițional este din Finlanda, a dat din cap în semn de înțelegere și William i-a zâmbit.

Ducele de Cambridge a fost într-o vizită de 2 zile în FInlanda pentru a marca 100 de ani de la independența țării de Rusia.

Citește și: