Kate Middleton s-a ferit să-și țină copiii în lumina reflectoarelor, însă micul prinț George, al treilea moștenitor al coroanei britanice, în ordinea succesiunii la tron,  se pare că a prins deja gustul celebrității și vrea să fie actor. El își va face debutul pe micile ecrane și va apărea într-un episod aniversar al serialului lui animat preferat, „Fireman Sam”, intitulat „The Prince of Pontypandy”. Băiatul prințului William va juca în film chiar rolul unui prinț care va face o vizită regală în orașul pompierului Sam, Pontypandy.

El va zbura cu un elicopter deasupra orașului pe care vrea să-l salveze. Anunțul vine la scurt timp, după ce Kate și William au dezvăluit în cadrul unei vizite la muzeul Forțelor Aeriene Regale Britanice că George adoră elicopterele.

Printul GeorgeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Thalia are o familie superbă. Fiul ei seamănă perfect cu ea

 

Micul prinț e topit după Lego

Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte discreți când vine vorba despre viața lor personală, însă în ultimele luni au dezvăluit mici detalii din viața copiilor lor, micul prinț George și prințesa Charlotte.

Când nu sunt în fața reflectoarelor cei doi micuți se bucură de copilărie ca orice alt copil de vârsta lor. George e topit după Lego, aceasta fiind jucăria lui preferată, și îi plac avioanele și orice lucru pe roți. În schimb, micuța Charlotte, deși are doar doi ani, ia deja lecții de dans și adoră să se joace cu cățeluși.

Mai mult, prințul William a mărturisit că micului prinț  îi place să se uite foarte mult la filme. „El adoră Regele Leu și l-a urmărit deja de câteva ori”, a spus ducele de Cambridge. „Ne-am mai uitat de câteva ori și la Octonauts, și de asemenea, se uită la filme cu Lego. E destul de greu să reușești să îl ții departe de televizor”, a mai spus William.

Citește și: