Actorul Mickey Rourke este considerat unul dintre „băieții răi” ai Hollywood-ului. A lăsat boxul pentru o carieră în actorie și a devenit rapid celebru pentru rolurile lui în filme de acțiune. Starul a fost surprins recent de paparazzi într-un restaurant din Beverly Hills, iar imaginile i-au șocat pe fani.

La 68 de ani, Mickey Rourke este de nerecunoscut. Deși se îmbracă ca un tinerel și încearcă să-și ascundă vârsta, starul e de nerecunoscut. Acesta a fost surprins de paparazzi, zilele trecute, în timp ce luat masa cu niște prieteni la un restaurant din Beverly Hills, însă actorul este de nerecunoscut și nu mai aduce deloc cu pugilistul din filmul „The Wrestler”, care l-a făcut celebru.

Dependent de operaţii estetice, Rourke şi-a distrus complet faţa și e plin de cicatrici, lăsate și multiplele intervenții, dar și de pumnii încasați în meciurile din perioada în care a luptat în ring ca pugilist. Mai mult, semnele de pe obrazul lui arată că acesta a suferit noi intervențuu eșuate la nivelul feței.

După ce a renunţat la cariera de boxer, acesta a recurs la operații estetice pentru a-și reface fața de la loviturile primite.

*EXCLUSIVE* Mickey Rourke puffs on a cigarette during lunch with friends at Mulberry Street PizzeriaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

În trecut, actorul din „The Wrestler” a vorbit despre provocările prin care a trecut de-a lungul anilor, dezvăluind de ce a recurs la operații estetice.

Şi-a făcut implanturi la pomeţi, şi-a schimbat integral dantura, şi-a reconfigurat mandibula, apoi şi-a făcut implanturi de păr şi şi-a remodelat buzele. Nasul şi l-a operat de peste 50 de ori.

„Cel mai mult mi-am dorit să-mi refac fața în urma loviturilor primite la box. Dar nu am mers la persoana potrivită pentru a mi-o reconstrui. Am avut nasul spart de două ori. Am avut cinci operații la nas și una la obrazul distrus. „Mi-au luat cartilaj de la ureche pentru a-mi putea reconstrui nasul, apoi au urmat alte intervenții, pentru că țesutul nu se vindeca, a fost una dintre cele mai dureroase operații pe care le-am făcut”, a declarat actorul pentru Daily Mail în 2019.

Mickey a vorbit deschis și despre dependența de droguri și alcool și și-a asumat toată vina pentru declinul carierei sale din ultimii ani.

„Faptul că mi-am distrus cariera nu a avut legătură cu drogurile și alcoolul. A fost vorba despre atitudinea mea. Am susținut că actoria nu este un job pentru un om adevărat. Am urlat la regizori, am amenințat producătorii, am uitat până și numele agentului meu. Știam că toate acestea nu fac bine carierei mele – să mă înconjor de oameni nepotriviți – dar în mod stupid m-am gândit că nu o să mai fiu un bărbat puternic dacă mă schimb”, a mai spus actorul.

Mickey Rourke, pe numele real Philip Andre Rourke, Jr. , s-a născut pe 16 septembrie 1952 și este actor, scenarist și fost boxer profesionist american. Pentru o perioada a părăsit și actoria și a intrat în lumea boxului profesionist. În 2005 însă Rourke și-a făcut din nou apariția pe marile ecrane odată cu rolul Marv din „Sin City”. Filmul Luptatorul (The Wrestler) i-a adus lui Rourke, după o absență considerabilă și o viață personală tumultoasă,în 2009, Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor într-o dramă”, și o nominalizare la Oscar. El are o avere are o avere de peste 15.000.000 $.

Foto: Profimedia