Zilele trecute, Mick Jagger (78 de ani) și iubita sa Melanie Hamrick, cu 44 de ani mai tânără decât celebrul rocker) au fost surprinși la o plimbare romantică pe malul mării în Miami.

Celebrul solitst al trupei Rolling Stones părea extrem de relaxat alături de frumoasa brunetă pe care încearcă să o țină departe de ochii curioșilor.

PREMIUM EXCLUSIVE: Rolling Stones frontman Mick Jagger takes his shoes off and poses for pictures during a walk on the beach with girlfriend Melanie Hamrick in MiamiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste despre care Mick nu a vorbit niciodată deschis, deși sunt împreună încă din 2014.

Despre Melanie Hamrick se știe însă că este coregraf și fostă balerină la Teatrul de Balet American și că, în urmă cu patru ani, i-a dăruit lui Mick Jagger un băiețel – Deveraux – care este de o frumusețe ireală.

Mick Jagger are 8 copii

Acesta este cel de-al 8-lea copil al lui Jagger. El mai are încă alți 7 copii, cu alte 4 femei. Cel mai mare dintre copii este Karis – 51 de ani, fiica avută din relația cu actrița Marsha Hunt.

Starul rock a fost căsătorit o singură dată cu Bianca Jagger în anii ’70. Împreună cei doi au o fiică pe nume Jade, în vârstă de 50 de ani.

Citește și: Cum și-a anunțat Prințul Albert copiii că mama lor, Charlene de Monaco, va pleca din nou și că nu o vor mai putea să o vadă

xMary Austin a fost dragostea vieții lui Freddie Mercury. Povestea lor ciudată de iubire