Informația a fost publicată întâi de site-ul Drudge Report, cel care, cu ani în urmă, a venit primul cu informații despre ceea ce se întâmpla între fostul președinte Bill Clinton și Monica Lewinski, informații care urmau să dea naștere unui scandal național.

Şi site-ul Page Six, care citează de asemeni surse anonime, afirmă că operaţia ar consta în montarea unui stent.

În ciuda vârstei înaintate a pacientului, 75 de ani, medicii se aşteaptă ca rockerul britanic să se recupereze complet. Totuși, acesta va fi ”scos pe tușă” timp de trei luni.

De altfel, The Rolling Stones a anunțat inițial că şi-a amânat turneul pe care îl avea programat în SUA şi Canada, anunțul fiind făcut în weekend. Nici trupa și nici Mick Jagger nu au spus despre ce fel de operație este vorba. Marți, trupa a transmis că turneul va fi anulat.

Turneul nord-american era programat să înceapă la 20 aprilie şi să dureze până la 29 iunie.

Jagger a fost fotografiat, duminică, în Miami Beach, Florida, pe plajă, împreună cu partenera sa actuală, balerina Melanie Hamrick, mult mai tânără.

După o viaţă tumultoasă, cu tot felul de excese, constând, printre altele, în droguri și alcool, Mick Jagger ţine acum o dietă sănătoasă, aleargă şi merge la sală frecvent.

Vezi și Clipe de cumpănă! Unul dintre cei mai mari artiști în viață va fi operat, la 75 de ani. Deja a anulat toate evenimentele pe care le avea programate

Citește și: