Deși nu se știe de ce suferă artistul în vârstă de 75 de ani, se știe faptul că acesta va suferi o operație, care va presupune recuperare la pat timp de 3 luni!

„Ne cerem scuze pentru neplăceri provocate celor care au bilete la acele concerte. Vrem să-i asigurăm pe fani să păstreze tichetele pentru că vor fi valabile pentru datele reprogramate care vor fi anunţate în curând”, se arată într-o postare a trupei pe pagina de Facebook.

„Îmi pare rău pentru toţi fanii noştri din America şi Canada care au cumpărat bilete, urăsc să vă dezamăgesc aşa. Sunt devastat că trebuie să amân turneul, dar voi munci foarte mult pentru a pleca din nou la drum cât pot de repede. Încă o dată, îmi cer scuze tuturor!”, a scris, la rândul său, Mick Jagger.

Turneul „No Filter” de anul acesta al grupului britanic trebuia să înceapă pe 20 aprilie, la Miami. Muzicienii urmau să susţină show-uri la Los Angeles, Washington, D.C., Philadelphia, Boston, New York şi Chicago, dar şi în weekendul de ziua Canadei.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra în 1962, una dintre cele mai cunoscute și apreciate trupe rock din lume, lucrează în prezent la un nou album. Până în prezent, grupul britanic a lansat 30 albume de studio, care au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de copii pe plan mondial. Cel mai recent disc al formaţiei, „Blue & Lonesome”, a fost lansat în 2016.

Vezi și Cuplu neașteptat la Hollywood. Celebrul actor, în vârstă de 88 de ani, are iubită de doar 23 de ani. Cum arată tânăra

Citește și: