Mai cu seamă că în tinerețe era văzut ca un sex-simbol. Și cum nu a fost decât de două ori căsătorit, pentru relativ puțină vreme, a avut tot timpul din lume să-l petreacă în compania celor mai frumoase femei. Din palmaresul său face patre inclusiv Carla Bruni, fost model, actualmente cântăreață, soția fostului președinte francez Nicolas Sarkozy.

Desele sale escapade explică și cum de a ajuns să aibă 8 copii, bineînțeles cu femei diferite.

Conform unei biografii semnate de Christopher Andersen, numită simplu, ”Mick”, rockerul are în palmares cel puțin 4.000 de femei. ”Privind retrospectiv, cred că e chiar un număr prea mic”, a declarat acesta.

Mergea împreună cu David Bowie în baruri gay

De fapt, e posibil ca nu toate cele 4.000 de persoane din palmares să fie femei. Mick Jagger obișnuia să meargă împreună cu prietenul său David Bowie, decedat între timp din cauza cancerului, în baruri gay.

De altfel, chiar Mick Jagger declara la un moment dat: ”Toată lumea știe că toți suntem, practic, bisexuali”.

Prin urmare, nu ar trebui să mire pe nimeni că printre fostele iubiri ale artistului se află atât Farrah Fawcett, cât și Andy Warhol.

Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, formează în prezent un cuplu cu Melanie Hamrick, în vârstă de 32 de ani, balerină. Iar relația e departe de a fi una de ”fațadă”, cel mai bun indiciu fiind copilul lor, în vârstă de numai 2 ani, Deveraux Octavian Basil, practic copia sa la indigo.

Cu o familie așa de tânără, rockerul nici nu are încotro și trebuie să țină pasul. Recent, a fost operat pe inimă, dar și-a revenit surprinzător de repede. Deja s-a întors pe scenă și și-a reluat vechile mișcări energie de dans.

Vezi și Băiețelul de 2 ani al lui Mick Jagger (75 de ani) e bucățică ruptă din el. E frumos ca în revistele de modă!

Citește și: