S-a spus despre ea că și-ar fi făcut nenumărate operații estetice de care ar fi devenit dependentă, însă acest lucru pare că nu o deranjază foarte tare. Mai mult decât atât, deseori, Michelle Pheiffer postează pe contul său de Instagram poze cu ea cât se poate de naturală, fără make up ori coafuri sofisticate.

michellepf-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Michelle Pfeiffer recunoaște că nu a avut grijă de tenul ei

Michelle recunoaște că în tinerețe nu prea acorda prea multă atenție tenului ei. Dacă nu avea nicio problemă cu exercițiile fizice și chiar se ținea de ele, nu poate să spună același lucru și despre mâncatul sănătos. Ea recunoaște că nu putea să se abțină de la popcorn, drajeuri sau de la macaroane cu brânză.

„Nu am făcut nimic să-mi păstrez frumusețea. Am fumat mult, am mâncat tot ce am vrut și mă spălam cu săpun pe față ca să mă demachiez. Oamenii erau îngroziți de felul în care îmi tratam pielea”, a mai spus Michelle, recunoscând că am folosește creme cu protecție solară pentru ten și a devenit vegană.

„Tot ceea ce îmi doresc este să nu ajung să arăt ca o figură de ceară”, a mai mărturisit Michelle pentru People.

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco rupe pentru prima dată tăcerea după ce a fost internată: „Sunt cu adevărat binecuvântată”

xPerformanță uluitoare! Michelle Pfeiffer și soțul sărbătoresc 27 de ani de căsnicie