Spre deosebire de alte vedete, care au operat tot ce se putea, Pfeiffer, de trei ori nominalizată la Oscar, a refuzat să se alăture trendului, păstrându-și aspectul natural.

 

Arată bine pentru vârsta ei, putând trece oricând ca fiind cu 15 ani mai tânără, dar ridurile există și vedeta nu face nimic ca să le ascundă. Recent, aceasta a publicat pe un cont de socializare o fotografie în care apare cu obrazul curat, fără pic de machiaj.

 

Iar reacțiile nu au întârziat să apară. ”Selfie natural, frumos”, comentează cineva, în timp ce altcineva scrie: ”Minunată, ca întotdeauna!”.

 

”Abia aștept să îmbătrânesc, datorită ție”, îi scrie altcineva vedet din ”Batman Returns”.

 

View this post on Instagram

 

Excited to see my family for Thanksgiving, but will miss my Montreal crew ?

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Deși nu a mai apărut la fel de des în filme, având o vreme când chiar se retrăsese complet din viața publică, pentru a se dedica copiilor, Michelle Pfeiffer filmează în prezent în Montreal, Canada, pentru ”French Exit”, o comedie despre o femeie care trăiește cu fiul ei și soțul care s-a reîncarnat într-o pisică.

Vezi și A fost considerată cea mai frumoasă femeie din lume, dar azi și-a distrus chipul cu operații estetice. Cum arată Michelle Pfeiffer la 61 de ani

Citește și: