Soția fostului președinte american nu a renunțat la proiectele ei pe care le-a început  pe vremea când soțul ei se afla la Casa Albă. Aceasta a organizat recent evenimentul anual  ”College Signing Day”, ajuns la cea de-a 5-a ediție, prin care celebrează elevii care aleg să meargă la colegiu, încurajându-i să facă această alegere. Mai mult,  Michelle a declarat că se va considera „mereu Prima doamnă”, în fața celor 8.000 de copii care au participat la evenimentul organizat  la Temple University, în Philadelphia.

MIchelle si CiaraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Știu că aveți tot ce vă trebuie pentru a avea succes. Știu că sunteți ca mine și dacă eu pot să stau aici în fața voastră ca fiind prima doamnă a voastră pentru totdeauna, atunci și voi puteți să faceți tot ce vă trece prin cap”, a spus Michelle, în aplauzele publicului.

Citește și: Un nou cuplu la Hollywood! Cu cine se iubește fostul soț al lui Jennifer Aniston

Michelle Obama a dansat în fața a 8.000 de elevi

Michelle i-a avut invitați în acest an pe Robert DeNiro, Zendaya, Camila Cabello, Rebel Wilson,  Bradley Cooper, dar și pe artistul Jussie Smollett, care a invitat-o, la un moment dat, să i se alăture la un dans. Lucru, pe care Michelle Obama l-a acceptat cu plăcere, fiind pasionată de dans.

 

Așa cum era de așteptat, momentul a fost filmat și postat pe rețelele de socializare, unde s-a viralizat imediat, lumea lăudând talentul la dans al fostei doamne a Americii, Michelle dansând ca o adolescentă. ”Un mic dans cu Michelle Obama. A fost o săptămână bună până acum. Îi mulțumesc doamnei Obama pentru că a fost atât de drăguță și cu picioarele pe pământ. Mândru de cei 8000 de copii care au venit la aces eveniment”, a fost descrierea postată de artistul repectiv pe contul de Twitter, la video-ul cu Michelle Obama dansând.

Soția lui Barack Obama a cucerit din nou pe toată lumea cu energia ei uluitoare. În plus, aceasta pare într-o formă de zile mari și afișează o siluetă perfectă la 54 de ani. De când nu mai e prima doamnă și-a schimbat complet garderoba. A renunțat la rochiile și costumele office, iar acum poartă haine casual care o prind de minune.

Michelle a fost invitată recent și la un Summit al femeilor din Los Angeles, California, unde aceasta a vrut să pună punct zvonurilor apărute în presă că în 2020 va candida la alegerile prezidențiale. Ea a precizat încă o dată că în ciuda popularității sale,  nu are așa ceva deloc în plan.   Ea a declarat că America ar trebui mai întâi să devină unită decât să caute un candidat miraculos care să devină salvatorul ei.

 

Citește și: