Seria dezvăluirilor din viața intimă a familiei Obama continuă cu noi picanterii. Marți a fost lansată autobiografia fostei prime doamne și toată America și nu numai vorbește doar despre informațiile cuprinse în carte. Michelle Obama vorbește fără perdea despre viața personală, dezvăluind o latură neștiută a sa și a fostului președinte.

 

După ce a recunoscut că a fost la un pas de a se despărți de Barack și că doar terapia i-a lansat, după ce a anunțat că cele două fete al lor au fost concepute prin fertilizare in vitro, miercuri a ieșit la iveală și cum a reacționat tatăl ei când l-a cunoscut pe cel care avea să-i devină soț.

 

”Un tip simpatic! Păcat că n-o să dureze” – asta a spus tatăl ei imediat ce Barack s-a depărtat, după ce s-au cunoscut.

”Asta ar trebui să te facă să taci!”

Michelle Obama a dezvăluit și cum a fost cerută de soție. Ea și Barack erau la restaurant, înainte de desert și discutau chiar despre căsătorie. Discutau în contradictoriu, pentru că Barack tocmai îi spusese că nu simte că acel moment se apropie. A fost momentul în care Michelle s-a enervat teribil, pentru că era de cu totul altă părere. Se aprinsese toată, era roșie la față și se simțea lovită în amorul propriu.

 

Când a simțit că mersese prea departe, Barack Obama i-a făcut un semn chelnerului, care a venit cu ceva ce părea a fi o prăjitură. Când a ridicat însă capacul vasului în care ar fi trebuit să se afle prăjitura cu ciocolată, a ieșit la iveală o cutiuță în care se afla un inel cu diamant.

 

Barack a privit-o victorios și i-a spus atât: ”Asta ar trebui să te facă să taci”. Potrivit lui Michelle, pur și simplu a păcălit-o.

Citește și: