Concret, într-un interviu recent, Michelle Obama a declarat: „La fel ca mine, Meghan probabil că nu a visat vreodată că va avea o asemenea viaţă, iar presiunea – din partea ta şi a altora – poate fi uneori mare”.

În acest context, ea i-a dat americancei Meghan Markle și un sfat: ”Ia-ţi un răgaz şi nu te grăbi să faci orice!”.

Michelle Obama i-a împărtășit din experiența sa mai tinerei Meghan: „Am petrecut primele câteva luni la Casa Albă făcându-mi griji, în primul rând, pentru fiicele mele, asigurându-mă că au un început bun la şcoală şi că îşi fac noi prieteni, înainte de a mă dedica unor lucruri mai ambiţioase. Cred că este bine să faci asta”.

Deși Meghan nu este încă mamă, ea este însărcinată pentru prima oară, ceea ce înseamnă că se află într-un moment al vieții prin care nu a mai trecut niciodată. De fapt, în cazul ei, totul e o premieră: s-a mutat din SUA în Marea Britanie, a devenit prințesă, urmează să devină mamă. În acest context, probabil că nu există sfat mai bun pentru ea decât cel dat de Michelle Obama.

Fosta primă doamnă insistă ca Meghan să facă în primul rând lucruri de care e pasionată, pentru că e ușor să te pierzi în iureșul vieții publice, cu atâtea îndatoriri, în noua sa postură.

„Ce aş vrea să spun este că există o şansă mare de a face bine cu o astfel de platformă, şi cred că Meghan poate spori la maximum impactul pe care îl are asupra celorlalţi, dar şi propria fericire, dacă face ceva care să rezoneze cu personalitatea ei”, a mai spus soția fostului președinte american.

Vezi și Adevăratul motiv pentru care asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat. Acum s-a aflat totul

Citește și: