„Vom continua să supraveghem împreună cu dragoste și prietenie creșterea minunatelor noastre fete”, se arată în comunicatul comun emis de cele două vedete, care sunt părinții a două fetițe – Celeste (8 ani) și Sole (6 ani), citat de oggi.it

„Separarea noastră va rămâne privată. Nu vom mai face alte comentarii cu privire la intimitatea familiei noastre. Michelle și Tomaso.” , se mai arată în comunicatul care nu specifică în niciun fel motivele despărțirii.

Povestea de dragoste dintre vedeta tv și antreprenor, fiul lui Nicola Trussardi, fondatorul casei de modă omonime, a început din 2011.

Michelle Hunziker In The Mountains With Her Husband Tomaso Trussardi And Their Daughters Sole And CelesteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Doi ani mai târziu, pe 10 octombrie 2013, s-a născut prima fiică a cuplului, Sole, care a fost urmată de nașterea lui Celeste, pe 8 martie 2015.

Nunta celor doi a fost sărbătorită pe 10 octombrie 2014.

Primele zvonuri privind o posibilă separare a celor doi au apărut în perioada Crăciunului. Suspiciunile au fost alimentate, în special, de vacanța pe care Michelle Hunziker a petrecut-o la munte în San Cassiano, alături de Serena Autieri, o colegă și bună prietenă. Nici urmă de soțul ei în acele zile, care se pare că s-ar fi alăturat familiei abia în noaptea de Revelion.

Michelle Hunziker a mai fost căsătorită cu cântărețul italian Eros Ramazzotti, împreună cu care are o fiică – Aurora.

Citește și: Imaginea făcută publică de Alexandru Ciucu după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu