Michelle Hunziker a împlinit 45 de ani și, după despărțirea de Tomaso Trussardi, s-a mutat la Milano, în luxoasa locuință a mamei ei, în vreme ce fostul soț a rămas singur în vila familiei din Bergamo.

Mutarea vine rapid după ce mai multe voci din Peninsulă dau ca sigură împăcarea frumoasei vedete tv cu primul ei soț, celebrul Eros Ramazzotti, cu care a fost căsătorită patru ani, după cum relatează revista italiană oggi.it. Cei doi au împreună o fiică, Aurora, în vârstă acum de 24 de ani.

eros-michelle-auroraSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cum bârfele nu mai contenesc și se amplifică deja de câteva zile, un filmuleț postat de Eros Ramazzotti pe pagina sa de Instagram nu a făcut decât să le alimenteze și mult.

„Nu sunt logodit. Sunt liber. Liber: liber, liber, liber”, a spus acesta pe Instastory. În vreme ce unii au pus cuvintele muzicianului pe seama faptului că el și fosta sa soție, Marica Pellegrinelli, nu mai formează demult un cuplu, alții au interpretat declarație lui ca o disponibilitate pentru a se întoarce la Michelle Hunziker.

De altfel, cei doi au păstrat legătura în timp. Dovadă stau fotografiile postate pe rețelele de socializare de fiica lor, Aurora, în urmă cu nici două luni, în care aceasta apare alături de mama și de tatăl ei.

View this post on Instagram

A post shared by Aurora Ramazzotti (@therealauroragram)

Prima reacție a lui Eros Ramazzotti despre o posibilă reluare a relației cu Michelle Hunziker, fosta sa soție

Și tocmai pentru a închide gura bârfitorilor, Eros Ramazzotti a ținut să declare că pentru oggi.it :„Am fost și voi fi mereu aproape de Michelle, și mi-aș dori ca ea să poată înfrunta cu tenacitatea și determinarea pe care a avut-o mereu dificultățile pe care deseori viața ni se scoate în cale fiecăruia dintre noi”.

„Îi sunt mereu aproape și i-am sugerat, de asemenea, să se bazeze pe instructorul meu de arte marțiale pentru a elibera tensiunea și energiile negative”, a spus Eros Ramazzotti.

El a ținut însă să precizeze că «zvonurile vehiculate despre reluarea relației mele cu Michelle nu corespund realității. Între mine și mama iubitei mele fiice Aurora nu a existat nicio revenire a relației sentimentale pe care am avut-o ]n trecut sau o pasiune redescoperită. Cu Michelle, odată depășită durerea fazei inițiale în care ne-am luat rămas-bun, din dragoste pentru Aurora și pentru sentimentele pe care le-am trăit, am putut să recuperăm frumusețea și binele pe care ni le-am oferit. Așa că am canalizat sentimentele noastre într-o prietenie sinceră”.

Citește și: Michelle Hunziker și Tomaso Trussardi își spun adio după o relație de mai bine de 10 ani

xAnunțul făcut de Loredana Groza după ce a plecat cu Nick Casciaro în Italia