Actrița în vârstă de 59 de ani le-a împărtășit fericita veste fanilor săi pe Insatgram. Ea a povestit și cum a decurs cererea. Mai precis, Mike Davidson, în vârstă de 38 de ani, i-a adresat întrebarea în timpul unei excursii la Canionul Temescal, la zece ani de când cei doi formează un cuplu.

MichelleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7„Așa că asta s-a întâmplat în #LA, a căzut în genunchi în timp ce noi eram în vârful #temescalcanyon, practic, nimeni altcineva nu era în jurul nostru.

Este #frumos și sunt #fericit #10 ani în luna aprilie, cred că era timpul.”

Michelle, care a interpretat-o pe celebra pe Cindy Beale în serialul „EastEnders”, le-a arătat fanilor și inelul de logodnă primit.

View this post on Instagram

A post shared by Michelle Collins (@michelledcollins)


Michelle s-a revoltat în trecut atunci când criticii săi care au numit-o „pumă” din cauza diferenței de vârstă de 22 de ani dintre ea și iubit.

Ea a spus că s-a săturat să fie numită așa și consideră termenul„înjositor”.

„Mike este cu 22 de ani mai tânăr decât mine și sunt privită ca un animal prădător. Mă înnebunește asta. Este iubitul meu. Are aproape 35 de ani, pentru numele lui Dumnezeu”, a spus ea.

„Râd de asta acum, dar este enervant. Și urăsc cuvântul ăsta pumă. Nu-l suport. Mi se pare atât de umilitor. O pumă este un animal prădător care caută carne tânără. Cu siguranță nu sunt așa”, a declarat Michelle citatată The Sun.

„Femeile sunt judecate mult mai aspru decât bărbații. Și, destul de amuzant, adesea de către alte femei. Dacă oamenii cred că arăt suficient de bătrână pentru a fi mama lui, atunci asta e! Nu pot face nimic în privința asta. Presupun că este unul dintre dezavantajele de a fi în ochii publicului”, a mai adăugat actrița.

Citește și: La 27 de ani a renunțat la fotbal, pentru a se căsători cu o multimilionară de 45 de ani: „Mama a început să plângă când a aflat de relația noastră”

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil