Vedeta, care de multe ori e comparată de fani cu Angelina Jolie, a ținut totul secret, iar sarcina este destul de avansată după cum se vede imagini. Până acum, aceasta nu a dezvăluit sexul bebelușului.

Michaela Prosan, în vârstă de 29 de ani, a făcut o ședință foto, în care a pozat într-o rochie albă, superbă, care îi evidenția burtica de gravidă. Extrem de discretă cu viața personală, puțini sunt cei care știu cine este iubitul ei. Cu toate astea, în urmă cu câteva zile, ea a postat tot pe Instagram câteva imagini inedite în care apare alături de partenerul ei, singura descriere a fotografiilor fiind un emoticon reprezentând o inimă.

fructul-opritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După 12 ani de studiu al artelor – pictură, desen și arhitectură, Michaela Prosan a virat spre actorie și se pare că decizia a fost de bun augur. Acum interpretează rolul principal – Sonia – din serialul „Fructul oprit“ (Antena 1), care este lider de audiență.

„De la arte si arhitectură la actorie a fost un drum scurt. Mai întâi mi-a atras atenția, după curiozitatea, ca mai apoi să realizez că asta este ce vreau sa fac. După, nu m-a oprit nimic. Nici măcar faptul că lăsam în urmă 12 ani de pictură, desen, arhitectură. A fost o decizie asumată, curajoasă, generată de o ambiție puternică. Privind în urmă, nu am avut nimic de pierdut. Tot ce am construit până în prezent se îmbină armonios, are coerență. Cât despre pictură, nu prea mai am timp, pictez foarte rar, din păcate… Când vreau să mă relaxez după o perioadă mai solicitantă(…) Părinţii mei sunt cei care mi-au fost alături încă de la început, m-au susţinut în tot ce am făcut, au avut încredere în mine şi asta a contat foarte mult.”, ne-a declarat Michaela recent într-un interviu.

Vestea că Michaela Prosan este însărcinată cu primul copil, vine la doar câteva zile după ce și Andreea Ibacka din „Fructul oprit” a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. De asemenea, Gina Pistol a fost înlocuită de Irina Fodor în emisiunile Chef la cuțite și Asia Express, după ce a devenit în martie mămică pentru prima dată.

Citește și:

Călin Geambașu, cadou de 10.000 de euro pentru fiul lui, de 1 Iunie! Băiatul lui are numai 12 ani

Mircea Solcanu a rămas cu sechele grave după operația pe creier. Prin ce dramă trece, de fapt, fostul prezentator TV?