La sfârșitul unei seri pline de provocări, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările celor care l-au susținut.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale a răspuns: „Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să organizez evenimente.” De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara natală și să-și construiască un viitor aici.

Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici. Această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în țară.” Michael are chiar și un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă. „Vom deschide o firma care se va numi „La Fable Divine”. Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.

Maria, premiată cu un stagiu la o prestigioasă școală culinară

Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție. Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_130215_HK2_0021

Maria și Michael

Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient. Pentru ultima dată în acest sezon concurenții urmăriți cu atenție și de chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au bucurat unii de alții dar și-au aruncat și mici ironii. În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect, care i-a făcut mai siguri de drumul pe care îl au de urmat.

Credit foto: Antena 1 (Mihai Stetcu, Gabriela Arsenie)