Matt Fiddes, care nu mai lucra pentru star în momentul morții sale, a povestit recent că, cu două zile înainte de a muri, s-a trezit cu un telefond e la Michael. Îl invita să vină la el, să se vadă ca prieteni.

A aflat atunci că la fel a procedat starul și cu mai multe alte persoane, dintre care unele pe care nu le mai văzuse de ani buni.

Mai mult, deși nu se împăca deloc cu tatăl său, Joe, Michael l-a sunat și pe acesta.

Potrivit lui Matt, Michael privea momentul ca pe o ultimă revedere cu cei dragi, pe care încerca să-i adune în jurul său.

Își dorea atât de mult această întâlnire, încât a insistat ca apropiații săi să vină și de la mii, poate zeci de mii de kilometri depărtare, pentru a-l vedea.

”Am simțit că ceva nu era în regulă”, a povestit Matt. Însă, ca și ceilalți invitați, a pus totul pe seama oboselii și emoțiilor, Michael urmând să susțină o serie de 50 de concerte.

Nu l-a vizitat pe Michael, iar două zile mai târziu, în 25 iunie, a aflat despre moartea sa. Cauza oficială a morții regelui pop a fost supradoza de Propofol, un anestezic puternic.

Vezi și Ies la iveală detalii șocante, la 10 ani de la moartea lui Michael Jackson: De fiecare dată când ieșea în public, purta…

Citește și: