Mai mult, Prince și Paris au ca tată un donator anonim și au fost concepuți prin inseminare artificială, mai spune ea.

Debbie Rowe şi-a descris rolul din căsnicia cu Michael Jackson ca fiind similar celui unui cal de prăsilă. Aceasta a susţinut că celebrul cântăreţ o vedea ca fiind „un recipient” şi a mai spus că sperma starului nu a fost folosită în conceperea celor doi copii ai lor, Prince Michael Jr. şi Paris.

Speculaţiile privind faptul că Jackson nu este tatăl biologic al celor doi copii există de multă vreme, mai cu seamă că aceștia au pielea şi părul deschise la culoare, iar ochii lor sunt albaştri.

Debbie Rowe, fostă asistentă medicală, l-a cunoscut pe Michael Jackson pe vremea când lucra la clinica unui renumit medic dermatolog, Arnold Klein, unde artistul se trata pentru problema sa de vitiligo. Ea și Michael s-au căsătorit în 1996, la trei luni după ce Jackson a divorţat de Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley.

Motivul care a stat în spatele căsniciei lor a fost dorinţa lui de a avea copii, fapt acceptat de Rowe. ”I-am făcut pentru ca el să devină tată, nu ca să devin eu mamă”, a spus femeia despre cei doi copii ai săi.

Debbie Rowe şi Michael Jackson au divorţat în 1999, iar cântărețul a primit custodia unică a fiului şi fiicei sale. Motivul oficial din spatele despărţirii a fost incapacitatea lui Rowe de a se obişnui cu faima. Există însă și voci, destule, care afirmă că mariajul a fost, de fapt, doar unul de decor.

De menționat e că, zilele trecute, Paris Jackson ar fi încercat să se sinucidă. Presa așa a scris, iar medicii au confirmat că au preluat un astfel de caz din zona în care locuiește Paris, fără a spune însă dacă a fost vorba de ea sau nu. Paris, care este model, a negat însă că ar fi făcut așa ceva, acuzând presa că distribuie doar minciuni. Cert este însă că ea a ajuns la spital un weekend, sursele spunând însă că ar fi suferit un ”accident” în propria casă.

Vezi și Ce spune Paris Jackson, despre acuzațiile de pedofilie aduse tatălui său. Inclusiv La Toya Jackson l-a denigrat!

Citește și: