Obișnuiau să lucreze în vila lui Michael Jackson din Encino, California. De fiecare dată, însă, când venea vorba de somn, Freddie Mercury rămânea cu o întrebare, spusă sau nu.

Într-un interviu recent, secretarul personal al lui Freddie Mercury, peter Freestone, a povesit ce se întâmpla la aceste sesiuni de înregistrări. Fostul angajat al solistului trupei Queen, care a rămas în funcție timp de 12 ani, până la moartea lui Freddie Mercury, în 1991, povestește că aceste sesiuni de înregistrări durau și câte opt ore.

”Se întâmpla în 1983, când Freddie și Michael colaborau pentru trei piese”, continuă acesta.

Înainte de a intra în studio, Michael Jackson obișnuia să joace jocuri video cu asistentul lui Freddie Mercury, timp de jumătate de oră, cât Freddie Mercury ieșea afară să fumeze.

S-a întâmplat ca Freddie să rămână peste noapte în casa lui Michael, cei doi dormind în dormitoare diferite. Dar Freddie nu avea cum să nu observe că în dormitorul lui Michael nu exista un pat. În mijlocul camerei era o saltea, pe care Michael Jackson dormea.

”Ai bani, de ce nu-ți cumperi un pat?”, l-a întrebat Freddie Mercury pe Michael Jackson, iar răspunsul celui din urmă a fost: ”Mă simt mai bine când sunt mai aproape de pământ”.

”Cât de aproape de pământ te face să te simți faptul că nu ai un pat? Oricum suntem la etaj”, i-a spus, pe bună dreptate, Freddie Mercury.

De menționat e faptul că în restul camerelor erau paturi, pentru musafiri, însă M;ichael Jackson nu le folosea niciodată.

Michael Jackson era un excentric și nu a făcut nimic care să schimbe această percepție.

Vezi și Cenușa lui Freddie Mercury i-a fost încredințată unei femei, dragostea vieții lui, chiar la dorința artistului. Povestea lor ciudată de iubire

Citește și: