Dar adevărul nu l-au știut decât cei doi, iar unul dintre ei, din păcate, nu mai e în această lume.

Pe acest fond, nu mai miră pe nimeni că apar periodic informații legate de viața sexuală a starului sau mai degrabă legate de lipsa acesteia. Asta, chiar dacă era un om căsătorit.

De această dată, cea care face dezvăluirile este Sandy Domz, care a lucrat pentru Michael Jackson la ferma Neverland. Aceasta susține că Michael Jackson și soția lui, Lisa Marie, nu au fost niciodată intimi.

”Nu părea o relație naturală sau o prietenie între ei”, a declarat femeia.

Ca să pretindă însă că altfel stau lucrurile, Michael Jackson arunca însă pe podea, în dormitorul său, lenjerie intimă. De multe ori era vorba despre lenjeria intimă a soției sale, pe care avea grijă sa o dea cu parfumul lui, pentru a face sa para ca cei doi au avut contact.

Însă, adevărul e că Lisa Marie nici nu trecea prin dormitorul său. Dormea în oricare altă cameră, inclusiv în cea de oaspeți, însă în niciun caz cu soțul ei, mai spune fosta angajată a starului.

În ianuarie 1996, Lisa Marie a fost cea care a cerut divorțul, menționând diferențe ireconciliabile.

Michael Jackson a fost al doilea soț al fiicei lui Elvis Presley. După divorțul de acesta, Lisa Marie s-a căsătorit cu Nicholas Cage (2002 – 2004) și apoi cu Michael Lockwood (2006-2016), cu care se judecă și în prezent legat de avere.

Vezi și S-a decis să vorbească! Lisa Marie Presley a făcut dezvăluiri incredibile despre cum făcea amor Michael Jackson. Detalii picante din dormitor

Citește și: