Cei doi mari actori își măresc familia și vor deveni pentru prima dată bunici. Fiul cel mare al lui Douglas din căsătoria cu Diandra Luker, Cameron (38 de ani) va deveni tătic. Acesta a ieșit anul trecut din închisoare, după ce a fost condamnat la șapte ani după gratii din cauza drogurilor, iar acum l-a anunțat pe Michael că iubita lui este gravidă, potrivit The Sun. Cameron se pare că s-a maturizat cât a stat în cînchisoare. Acesta e mai musculos ca oricând și pare, în sfârșit, pregătit să-și ia responsabilități și să-și întemeieze o familie.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones își măresc familia. Ce anunț a făcut cel mai longeviv cuplu de la HollywoodSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Fiica actriței Catherine Zeta-Jones este superbă. A împlinit 14 ani și seamănă perfect cu mama ei. Atrage toate privirile când apare în public

FIul lui Michael Douglas a ieșit din închisoare, în august, anul trecut

Cameron a fost arestat în 2009 și condamnat la cinci ani de închisoare pentru deținere de heroină și trafic de metamfetamine, însă sentința a fost prelungită, după ce a fost prins că vindea droguri și după gratii. El a ieșit abia în august, anul trecut, și a început o relație cu o braziliancă,Vivian Thibes,   instructor de yoga, în vârstă de 39 de ani.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au fost alături de Cameon și l-au susținut public, chiar și când a fost în închisoare. Ei se bucură că vor deveni bunici și așteaptă cu nerăbdare noua etapă din viața lor. „Cred că aceasta este șansa lui să înceapă o viață nouă și el știe asta. Cu toată înțelegerea, îi voi acorda timpul necesar pentru a-și reveni și a-și reface viața. Este un tânăr minunat și nu l-aș susține dacă nu aș simți asta”, a spus Michael într-un interviu în 2010.

 

Catherine și Michael Douglas sunt căsătoriți de 17 ani, formând unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood, și au împreună doi copii: un băiat de 17 ani, Dylan, și o fată superbă,  Carys Zeta Douglas, în vârstă de 14 ani.

Citește și: