Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au sărbătorit 20 de ani de căsnicie, iar povestea lor de dragoste este una impresionantă. În ciuda diferenței de vârstă dintr ei de 25 de ani, a fost dragoste la prima vedere. Actorul a știut că și-o dorește, încă de când a văzut-o pe micul ecran, în filmul „Masca lui Zorro”.

Catherine Zeta- Jones și Michael Douglas au sărbătorit aniversarea a două decenii de căsătorie. Cu toate că, de-a lungul timpului, au apărut certuri și inclusiv o separare a cuplului, se pare că dorința de a trăi fericiți împreună a fost una foarte puternică.

Cu ocazia aniversării, actrița a postat un montaj cu mai multe fotografii personale, în care apar ea și soțului ei, de-a lungul anilor.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

„Acum 20 de ani, Michael și cu mine eram căsătoriți! Ce noapte magică uimitoare a fost! Și 7304,85 zile și nopți, te iubesc acum, așa cum am făcut-o atunci. Vă mulțumim pentru dragoste și râsete. „, a scris ea pe Instagram.

Actorul a postat pe Instagram un mesaj vocal în care povestește prima întâlnire cu actuala lui soție. Se pare că totul a început cu vizionarea filmului „Masca lui Zorro”, unde Zeta-Jones a făcut unul dintre cele mai importante roluri ale carierei.

„Mă uitam la film și mă gândeam: „Wow, cine e fata asta, e incredibilă.” O lună mai târziu eram la Deauville Film Festival,m-am uitat pe program și am văzut că în ziua următoare urma să fie proiectat Zorro. Așa că am rugat-o pe asistenta mea să se intereseze dacă Catherine Zeta-Jones va fi prezentă și dacă vine singură. Și dacă este singură, dacă ar vrea să bem ceva împreună”, își amintește acum Michael Douglas, precizând că asistenta le-a aranjat imediat o întâlnire.

„În următoarea zi a venit alături de Antonio Banderas și Melanie Griffith, am băut ceva cu ea și apoi m-a invitat să luăm cina alături de compania ei. Mă gândeam lucrurile merg bine. După cină, actrița a trebuit să plece la conferința de presă, dar Michael Douglas i-a spus că el va fi la barul hotelului în cazul în care ar vrea să se reîntâlnească”, a povestit Michael.

Catherine Zeta-Jones s-a întors după el, iar Michael Douglas a venit cu o replică îndrăzneață: „Voi fi tatăl copiilor tăi.” Actrița s-a uitat la el și i-a zis înainte să plece: Am auzit multe despre tine, se pare că e totul adevărat. O seară bună”, așa că a plecat și am crezut că a stricat totul. Sunt fericită să spun că ne-am reîntâlnit, iar restul e istorie”, spune Michael Douglas.

Mesajul vocal este însoțit, de asemenea, de o poză de la nunta lor și de mesajul: „Aniversare fericită de 20 de ani, draga mea. Te iubesc mereu și pentru totdeauna”.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones (72 de ani).  formează cel mai longeviv cuplu de la Hollywood, deși căsnicia și viața lor nu a fost deloc ușoară. Cei doi au avut probleme mari de sănătate.

Citește și:

Ce titlu va avea Camilla Parker când prințul Charles va deveni rege. Nu va fi regină așa cum spera

Cum se simte Florin Busuioc, la doi ani de când a fost operat de urgență pe inimă? Ce i-a spus medicul