Citește și: Boicot al campaniei #MeToo din Franța, condus de actrița Catherine Deneuve: A încerca să seduci pe cineva nu e o crimă

După gala Globurilor de Aur organizată la Hollywood sub semnul apărării femeilor de abuzuri sexuale și hărțuire, legendarul Michael Douglas, 73 de ani, este la rândul său vizat de astfel de acuzaţii. Actorul a decis totuşi să le preîntâmpine şi să vorbească anticipat în paginile revistei de specialitate Deadline, subliniind că este vorba de „o iniţiativă preventivă”.

James Franco, acuzat pe nedrept?

Această femeie, al cărei nume e încă ținut ”la secret”, „afirmă că m-am masturbat în faţa ei”, explică Michael Douglas în interviu. „Nici nu ştiu cu ce să încep. Este o minciună totală, o invenţie, nu există niciun fel de adevăr în aceste afirmaţii”, a subliniat el.”Este extrem de dureros. Eu mă mândresc cu cariera mea și cu imaginea mea”, a continuat actorul în vârstă de 73 de ani, de două ori laureat cu Oscar şi fiu al legendarului Kirk Douglas. El a explicat că a vrut să facă aceste mărturisiri publicaţiei Deadline după ce a aflat că aceste acuzaţii urmau să devină publice.

La rândul său, actorul James Franco a fost acuzat de „comportamente sexuale nepotrivite”, lansate pe reţelele de socializare de actriţa Ally Sheedy. Actriţa, care a jucat într-un spectacol de teatru regizat de James Franco în 2014, i-a menţionat numele într-o serie de mesaje publicate pe Twitter care au folosit hashtagul #MeToo, însă nu a făcut precizări în această chestiune. Mesajele lui Ally Sheedy au fost şterse la scurt timp după ce au fost publicate rețeaua de socializare, presa in terpretând acest gest ca semn al unor afirmații mincinoase.

Citește și: