Michael Douglas este doborât de durere, dar și-a făcut timp să le trransmită un mesaj fanilor care l-au susținut în aceste momente grele.  „Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele  voastre calde. Familia noastră este foarte recunoscătoare pentru sprijinul vostru și vă transmitem tuturor toată iubirea noastră”, a scris Michael.

 

Imediat a reacționat și soția actorului, Catherine Zeta-Jones. „Eu și Michael vă mulțumim pentru dragostea voastră necondiționată , pentru cuvintele frumoase și rugăciunile voastre pe care le-am primit de la moartea socrului meu Kirk . Întreaga mea familie apreciază fiecare cuvântul al vostru. Vă iubim pe toți”, a scris Catherine în mediul online.

Imagini dureroase de la inmormantarea lui Kirk DouglasSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Familia și cei dragi și-au luat adio de la el într-o ceremonie cu adevărat emoționantă, vineri.  Coșciugul așezat pe un aranjament din flori albe a fost cărat de nepoții actorului către cimitirul din Los Angeles, , iar la funeralii au fost surprinse imagini devastatoare. Zeci de persoane, în frunte cu soția regretatului actor, Anne Buydens în vârstă de 100 de ani, l-au condus pe ultimul drum, la Cimitirul din Los Angeles.  Anne  a urmat cortegiul funerar în scaun cu rotile, avându-i alături pe fiii lui Kurt și pe soțiile acestora.

Catherine Zeta-Jones a fost alături de soțul ei,  Michael Douglas, pe tot parcursul ceremoniei și a emoționant pe toată lumea cu gestul ei. Ea l-a ținut în permanență de mână pe soțul ei, care părea devastat.

 

Kirk Douglas a murit în Los Angeles, pe data de 5 februarie, iar anunțul trist a fost făcut chiar de fiul său, Michael Douglas. „Cu tristețe profundă, eu și frații mei vă anunțăm că Kirk Douglas ne-a părăsit azi (miercuri, 5 februarie n.r), la vârsta de 103 ani. Pentru lumea întreagă, el a fost o legendă, un actor din Epoca de Aur a filmelor, un umanitar care a fost dedicat dreptății, iar cauzele în care a crezut au fost un standard către care noi toți am aspirat, dar pentru mine și pentru frații mei, Joel și Piterl, el a fost simplu – tata, pentru Catherine – un socru minunat, pentru nepoții și strănepoții lui – un bunic iubitor, iar pentru soția lui, Anna, un soț minunat”, este mesajul transmis de Douglas Jr. pe pagina sa de Instagram.

Citește și: