Aceasta, fiica fiului său cel mare, Cameron, și a partenerei sale, Viviane Thibes, se va numit Lua.

Lua s-a născut luni, iar venirea sa pe lume a făcut ca Douglas să se simtă ca în al 9-lea cer, după cum a declarat el.

Cameron este fiul lui Douglas din primul mariaj. În prezent căsătorit cu Catherine Zeta Jones, cu care s-a împăcat după ce o vreme au stat separați, el mai are din căsătoria cu aceasta doi copii: Dylan, de 17 ani, și Carys, de 14.

Cei patru se află în prezent în vacanță în India, unde nu au pierdut ocazia de a se fotografia în fața celebrului Taj Mahal. În dreptul unei imagini cu Taj Mahalul pe care a postat-o recent pe o rețea socială, actorul a scris: ”La Taj Mahal cu celelalte trei minuni ale lumii din viața mea”.

At the Taj Mahal with the three other”Wonders of the World” in my life❤ @catherinezetajones @dy1and @carys.douglas . . #tajmahal#newdelhiindia#newdelhi#michaeldouglas#catherinezetajones#family#tajmahalpalace#nicefamily#greatcouple#visit#holiday#?

A post shared by Michael Douglas (@michaeldouglas.fan) on

Proaspătul tată, Cameron, în vârstă de 39 de ani, a trecut printr-o perioadă foarte dificilă, dar lucrurile încep să se așeze. În august 2016 acesta a fost eliberat din închisoare, după aproape 7 ani. A fost închis pentru posesie şi trafic de droguri.

Foto: Instagram

Vezi și cum arată fiica lui Michael Douglas.

Citește și: