Într-o emisiune de televiziune recentă, acesta a povestit că, la un moment dat, cu ani în urmă, când avea în jur de 40 de ani, era cu un prieten acasă și priveau la TV, ceva ce nu obișnuiau să facă în acele vremuri. Erau obosiți, pentru că noaptea fuseseră la discotecă.

Îndrăgostit la prima vedere

I-a atras atenția o reclamă în care apărea o tânără care i s-a părut răpitoare.

”Am văzut-o la TV, într-o reclamă, și m-am îndrăgostit instantaneu. Era o reclamă la o cafea braziliană. M-am gândit: <>. I-am spus prietenului meu: <>”. Chiar asta intenționa să facă, într-o epocă fără Internet și în care informațiile nu se obțineau la fel de ușor.

Au mers la discotecă și în acea seară și au întâlnit un prieten, care s-a dovedit a ști cine apărea în reclamă. Hotărât, Caine i-a spus acestuia că a doua zi urma să plece în Brazilia să o găsească. Ar fi fost o greșeală, a aflat el, pentru că femeia, acum în vârstă de 71 de ani, era indiancă. N-ar fi găsit-o în veci. Ar fi căutat-o însă în toată lumea, atât era de îndrăgostit, recunoaște Caine, acum la vârsta de 85 de ani și încă activ.

Actorul a povestit recent și cum face să-și păstreze căsnicia vie, cum reușește să nu calce pe alături, cu atâtea actrițe frumoase în jurul său. Pur și simplu își ia soția cu el peste tot, ca să nu fie tentat în niciun fel. De altfel, însă, actorul nici nu ar trebui să fie foarte tentat să o înșele, Shakira fiind extrem de frumoasă și la 71 de ani.

Înainte de Shakira, cu care are un copil, actorul a mai fost căsătorit o dată, mariaj din care, de asmeni, a rezultat un copil.

Citește și: