Celebrul cântăreț canadian a făcut marele anunț la premiile Juno Awards 2018 din Vancouver, unde în urmă cu cinci ani anunța că devine tată pentru prima oară.

Citește și: O artistă celebră de la noi a lucrat ca femeie de serciviu înainte să devină celebră. Drama prin care a trecut în copilărie

În urmă cu doi ani, fiul lui Noah a fost diagnosticat cu cancer

„În urmă cu cinci ani, când am fost pentru prima oară gazda evenimentulu în Regina, mi-a adus noroc. Eu şi soţia mea am aflat că aşteptăm primul nostru copil împreună. Ooops! S-a întâmplat încă o dată. De data aceasta aşteptăm cel de-al treilea copil. Mi-ați adus bucurie, iubire și noroc”, a mărturisit Michael Bublé publicului.

Michael Bublé și Luisana Lopilato mai au doi băieți,  Noah, în vârstă de 4 ani şi Elias, în vârstă de 2 ani. Recent, aceștia au trecut printr-o dramă. În noiembrie 2016, fiul lor Noah a fost diagnosticat cu cancer la ficat, fapt pentru care artistul a fost nevoit să se retragă din lumina reflectoarelor și de pe scenă pentru a se ocupa de tratamentul fiului său. Un an mai târziu, artistul şi-a anunţat întoarcerea pe scenă dezvăluind că doctorii sunt optimişti în privinţa condiţiei fiului lor, care a învins cancerul.

Citește și: