Dar anii au trecut și peste Michael Bolton, iar artistul a ajuns deja la 64 de ani. În 26 februarie, cântărețul va împlini 65 de ani. Și nici din plete nu mai e ce a fost. Acum își poartă părul scurt, iar cel care i-a sugerat imaginea actuală e chiar frizerul lui Brad Pitt.

Michael Bolton prezentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Artistul reușește fără eforturi să se țină departe de tabloide. Viața sa pare tumultoasă numai când e vorba de muzică. Divorțat de Maureen McGuire, cu care are trei fete devenite adulte, Isa, Holly și Taryn (cea din urmă făcându-l și bunic), Michael Bolton s-a întâlnit o vreme cu actrița Nicollette Sheridan. Saxofonistul Kenny G e cel care le-a făcut cunoștință, în 1992.

Cei doi s-au întâlnit până în 1995, dar apoi au rupt relația. În 2005 au reluat-o, iar un an mai târziu s-au logodit. Peste încă doi ani au rupt logodna, iar de atunci puține se mai știu despre viața sa amoroasă.

Rădăcini în Rusia

Pe numele din buletin Michael Bolotin, artistul, care are o soră și un frate mai vârstnici, vine dintr-o familie de ruși evrei. S-a născut în Haven, statul american Connecticut. Bunica de pe linie maternă s-a născut în Anglia, din ruși evrei, iar ceilalți trei bunici erau toți imigranți ruși evrei.

Puțini știu că înainte de a cuceri inimile tuturor femeilor cu baladele sale, Michael Bolton cânta rock, chiar heavy metal, făcând parte dintr-o trupă numită Blackjack. Mai mult, la un moment dat a dat probă pentru a deveni solistul trupei Black Sabbath. Nu a fost acceptat, locul fiind luat de Ozzy Osbourne.

Artistul nu face doar muzică. A avut apariții în mai multe seriale celebre, printre care ”Dădaca” sau ”Doi bărbați și jumătate”. În plus, a și produs mai multe seriale.

Iubește zacusca românească

Cântăreţul a concertat de mai multe ori în România și așa a ajuns să guste și să iubească zacusca. Alte produse nu a degustat din simplul motiv că e vegetarian de multă vreme.

De-a lungul carierei sale, Bolton a vândut peste 75 milioane de albume şi a câştigat două premii Grammy şi şase premii American Music. A compus pentru Barbra Streisand, Kiss, Kenny Rogers, Kenny G., Cher, Peabo Bryson, Patti Labelle şi mulţi alţii.

În plus, a scris piese în colaborare cu artişti ca Bob Dylan, BabyFace şi Diane Warren şi a cântat alături de Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Ray Charles şi B.B. King. În 1993 a pus bazele organizaţiei The Michael Bolton Charities, care oferă asistenţă, educaţie şi adăpost copiilor şi femeilor sărace sau abuzate.

Vezi O mai știți pe „Dădaca”? Cum arată acum Franny Fine. A pierdut lupta cu kilogramele și e de nerecunoscut

Citește și: