În ciuda naturii sale, nu a reușit încă să-și găsească perechea. Pe de o parte, afirmă el, nu și-a pierdut speranța, dar pe de alta admite că de fiecare dată sfârșește prin a fi dezamăgit.

”Sunt un romantic incurabil, până în măduva oaselor. Nu cred că există sentiment mai frumos decât să fii îndrăgostit. Cred în perechea supremă. Și apoi sunt dezamăgit”, a declarat recent artistul în vârstă de 66 de ani.

Relația cu Nicollette Sheridan a durat aproape 18 ani

Michael Bolton a vorbit și despre cea mai lungă relație a sa, întâmplător sau nu aceasta fiind cu o fmeie celebră. ”Cea mai lungă relație de dragoste, cu întreruperi și împăcări, a durat aproape 18 ani și a fost cu Nicolette Sheridan. A fost puternică. Ea este minunată și amuzantă (…). A fost o atracție constantă între noi”, a mai spus cântărețul.

Nicollette Sheridan are acum 55 de aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Michael Bolton, care a fost căsătorit cu Maureen Mcguire în perioada 1975 – 1990, susține că se simte bine singur, dar în secret jinduiește să o întâlnească pe ”ea”, jumătatea sa, pe care nu a cunoscut-o încă.

Admite că, de-a lungul timpului, a fost cuplat de priteni, a mers la întâlniri pe nevăzute și lucrurile nu au stat deloc așa de rău. Practic, nu a avut întâlniri dezastruoase, spune el, chiar dacă de fiecare dată s-a simțit ca la interviu – atât în postura de intervievator, cât și de intervievat.

Vorbind despre femeia ideală, Michael Bolton susține că aceasta trebuie să fie sinceră, să aibă umor (aceasta fiind o calitate extrem de importantă din punctul său de vedere).

Vezi și Cum au trecut anii peste Michael Bolton| GALERIE FOTO. Ce nu știai despre el

Citește și: