În sufletul ei tristă, Mirela Vaida a afișat cel mai frumos zâmbet, pentru Tudor și ceilalți doi copii ai ei și i-a distrat cum a știut ea mai bine, dar în casă. A suferit, totuși, pentru că cel mic,Tudor, copil crescut în pandemie, după cum se exprimă ea, nu a avut parte nici de această dată de petrecerea la care visa.

Explicația e simplă: toți cei trei copii ai vedetei sunt bolnăviori și, chiar dacă mama lor organizase o petrecere, n-au avut parte de ea.

„Azi e ziua lui Tudor – „Ciuci”!? Împlinește 3 anișori‼️?? Îi pregătisem o petrecere frumoasă în curte, cu baloane, animatori, copii, jocuri, mini-disco! Era programată pentru ieri, cand fusese vreme frumoasă… ? Mai ales că el, copil crescut în pandemie, nu a avut parte de nicio petrecere până acum!

Uite că n-are parte nici anul ăsta… ? Tudor are varicelă, Vladimir a făcut gripa tip B, iar Carla are enterocolită! ???? Dar nu ne lăsăm!?? Printre medicamente, bube, termometre și diete, am decorat casa cu baloane????”, a scris Mirela Vaida pe contul de Instagram, unde a postat mai multe fotografii cu ea și cei trei copii superbi.

de-ziua-lui-Tudor-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

A decorat casa cum a putut ea mai bine, i-a cumpărat un tort care să-l încânte și au ciocnit cu șampanie (fătă alcool – cei mici) și șampanie, cei mari. Au râs cu gura până la urechi, sfidând boala și și-au promis ca după Paște să organizeze adevărata petrecere, una de pomină, pe care Tudor să o țină minte.

Vezi și Cum se simte Mirela Vaida la 40 de ani: „Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta…”

Citește și:

Crina Mardare este noul profesor de canto de la Te cunosc de undeva. Ce se va întâmpla cu Ozana Barabancea?

Se căsătorește a treia oară! A fost cerută de soție la Paris!