”O chestie mică, cu muci, celulită și 6 dinți, mă face sa cred, fără să mai cercetez, în Dumnezeu”, a scris Adela Popescu pe Instagram, unde a postat și o fotografie cu Andrei, în cadă.

 

View this post on Instagram

 

O chestie mica, cu muci, celulita si 6 dinti, ma face sa cred, fara sa mai cercetez, in Dumnezeu. ❤️

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

Fața lui Andrei nu este vizibilă în totalitate. Doar ”mucii” și câțiva dințișori le sunt arătați fanilor. Se vede însă un zâmbet ghiduș, un năsuc probabil moștenit de la mama, părul bălai și multă veselie. Cât despre cutele celui mic, alintate de mamă ”celulită”, sunt pur și simplu adorabile, semn că Andrei este un copil mâncăcios.

Deși fanii sunt în extaz, cineva ține să-i atragă actriței atenția: ”Dacă tot nu vrei să-ți expui copiii pe rețelele de socializare, de ce tot insiști cu poze din astea”, scrie internautul, referindu-se la faptul că Adela Popescu postează instantanee cu copiii săi, dar nu îi arată în totalitate.

Până la urmă, e alegerea ei. Să nu uităm că și Andreea Bălan a procedat la fel până la un punct, iar lista celor care fac la fel e cu mult mai lungă.

Adela Popescu e mama a doi băieți, Alexandru și Andrei. S-a căsătorit cu Radu Vâlcan din 2015, după cinci ani de relație, cei doi cunoscându-se în timpul filmărilor la telenovela ”Iubire și onoare”.

Vezi și Adela Popescu și Radu Vâlcan au sărbătorit 4 ani de la căsătorie și trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Ce spune vedeta despre soțul ei

Citește și: