Din fericire, starea micuței este una bună în prezent, iar vedeta poate respira ușurată.

Gabriela Cristea prezintă emisiunea „Mireasa. Capriciile iubirii” și nu ezită să facă mărturisiri telespectatorilor, să arate din casă, din viața ei cu Tavi Clonda și cu cele două fetițe. Ieri, Gabriela Cristea a avut parte de o supriză din partea soțului ei.

Tavi Clonda a pășit în platoul emisiunii însoțit de cele două fiice ale cuplului, Thea Iris, în vârstă de trei anișori, și Bella Margot Victoria, de patru ani. Prezentatoarea a ciocnit ouă cu mezina familiei și le-a povestit celor aflați în fața micilor ecrane că a trecut print-un episod neplăcut chiar de Paște.

Gabriela Cristea a mărturisit că întotdeauna de sărbători pare să fie urmărită de ghinion, iar cineva din familia ei se confruntă cu probleme de sănătate. Așa s-a întâmplat și anul acesta, de Paște, când Iris a suferit o indigestie severă și a avut nevoie de ajutorul medicilor pentru a-și reveni complet.

„Noi suntem niște părinți extrem de responsabili și la fiecare Paște și Crăciun trebuie să ajungem cu una dintre ele la spital. De data asta s-a întâmplat cu Iris, care a avut febră și a făcut o indigestie un pic mai gravă. Acum de abia are voie să mănânce și ar mânca orice”, a povestit Gabriela Cristea, fericită că a trecut și peste acest hop.

Cum s-au cunoscut Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu de opt ani și au împreună două fetițe care reușesc să le aducă zâmbetul pe buze de fiecare dată. Gabriela și Tavi s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar primele interacțiuni dintre ei au fost unele neobișnuite, după cum a povestit prezentatoarea.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa, ziua. Și i-am zis «ce cămașă mișto are», dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis «Am poftit la rochia ta». Iar eu m-am șocat și am zis «Cum îndrăznește să spună așa ceva», dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine. Și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, povestea Gabriela Cristea. 

Vezi și Gabriela Cristea, schimbare spectaculoasă de imagine” Cum arată prezentatoarea TV acum: ”În sfârșit alt look… Doamne ajută! Acuma să mai și slăbești puțin”

Citește și:

Dezvăluiri despre fiul secret al lui Horia Moculescu. A murit la 31 de ani, după ce a căzut de la etajul cinci. S-a sinucis sau nu?

Cu ani în urmă era premiată peste tot, dar de câțiva ani puține se mai știu despre actrița noastră. S-a reprofilat total în pandemie. Cu ce se ocupă acum: ”Profitul este garantat”