Invitat în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a făcut noi dezvăluiri legate de scandalul în care este implicat cu mama copiilor săi. Potrivit spuselor artistului, Larisa știa de povestea de dragoste pe care acesta o trăiește cu cealaltă femeie de mai bine de un an, însă au decis de comun acord să păstreze discreția, așa cum și el a făcut-o cu numeroasele infidelități ale ei, potrivit Antena Stars.

„Știa foarte bine că fac acest lucru. Știa foarte bine și cu cine fac. Nu de acum din luna iunie-iulie, ci de 1 an întreg.”, a declarat Alin Oprea.

Alin Oprea a mărturisit că scenele pe care Larisa le face în prezent pe baza infidelității lui reprezintă doar „un circ ieftin” pentru a-i distanța copiii și pentru a-i manipula ca să se îndepărteze de acesta.

„A hotărât să facă un circ ieftin, din punctul meu de vedere, astfel încât să distanțeze copiii de mine, să-i manipuleze prin tot felul de tertipuri pentru a se îndepărta de tatăl lor. De ce atunci când ea a greșit nu a renegat-o nimeni și chiar am păstrat cu toții discreția și de ce acum, când am făcut și eu un pas înspre fericirea mea a fost cea mai mare tragedie?”, a mai spus artistul.

Alin Oprea, scrisoare deschisă pentru copiii lor

Alin Oprea a citit în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, scrisoarea în care și-a așternut cuvintele pline de dragostea pe care le-o poartă celor doi copii ai săi, cât și de durere, din cauza atitudinii pe care Melissa și Adrian au decis să o aibă vizavi de cântăreț, după ce au aflat de noua iubită a acestuia.

Scrisoarea lui Alin Oprea pentru copiii săi

”Dragii mei copii,

Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provăcările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea. Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc.”, le-a transmis Alin Oprea copiilor lor în direct la XNS!

Citește și: