Laura Cosoi a primit astăzi cea mai tristă veste. Tatăl ei, Marius Cosoi, a fost răpus de COVID-19. La scurt timp după ce s-a aflat, vedeta a postat un mesaj dureros.

„Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor… ”, a scris Laura, alături de o poză cu ea copil, în brațele tatălui ei.

Marius Cosoi a fost unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după o luptă cu nemilosul COVID-19, în ciuda eforturilor depuse de către medici, ei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Azi, taticul meu iubit si bun, a plecat la Domnul. Iar eu nu mai pot de dor…

Posted by Laura Cosoi on Thursday, November 26, 2020

Marius Cosoi a fost profesor de educație fizică la Colegiul Național din Iași, dar și antrenor de handball și baschet. De altfel, ultima dată când echipa de baschet feminim a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat în fruntea echipei. Bărbatul suferea de ceva vreme și de diabet zaharat. Însă Marius Cosoi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, iar boala l-a răpus.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Citește și:

El este cel mai sexy prinț din toată lumea! Are 36 de ani și e tătic!

Andreea Bălan, schimbare radicală de look. Cum arată acum artista