Anunțul a fost făcut chiar de Cove pe contul lui de Instagram. Astăzi a fost ultima zi în care Adela a prezentat emisiunea alături de colegul ei. Însărcinată în opt luni, ea va intra de luni în concediu prenatal.

„Deşi zâmbesc, am sufletul trist. Astăzi e ziua aceea… Ziua în care mă părăseşte. Ai grijă, micuţo! Naștere ușoară, Adela Popescu”, a scris Cove pe contul său de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Desi zambesc, am sufletul trist. Astazi e ziua aceea… Ziua in care ma paraseste. Ai grija micuto! #nastereusoara @adela_popescu @vorbeste_lumea_oficial @protv_romania

A post shared by Cove Gabriel (@cove.official) on

Citește și:Cătălin Măruță, prima declarație după ce Andra a spus că este însărcinată

Adela Popescu a intrat  în concediu prenatal

Între Cove și Adela s-a legat o frumoasă relație de prietenie, iar dpret dovadă stă și postarea făcută de frumoasa prezentatoare, care nu s-a lăsat mai prejos. Ea a pus pe Instagram o poză cu Cove din emisiune cu următorul mesaj: „Prietenul meu”, a scris si Adela Popescu pe Instagram. „#safiicuminte #micutule #grasutule #eternule”.

Fanii celor doi au reacționat și ei imediat, precizând că speră ca Adela să nu lipsească prea mult. „Faceți o echipă super bună,nu mai sunt prezentatori care să se potrivească așa de bine”, „Sperăm să nu fie “plecată” prea mult timp… pentru ca faceți o echipă fantastică”, „Naștere ușoară și vino repede înapoi! Vă iubesc, sunteți raza mea de soare, în fiecare dimineață!”, au scris fanii.

 

View this post on Instagram

 

Ma’ friend ❤️ #safiicuminte #micutule #grasutule #eternule @cove.official

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu) on

 

Adela Popescu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Ea și Radu Vâlcan vor deveni din nou părinți de băiețel, iar fiul lor Alexandru va avea în curând un frățior. Frumoasa vedetă TV urmează să nască luna viitoare, însă soțul ei a dezvăluit că nu se vor opri aici, pentur că își doresc și o fetiță.

Citește și: