Îndrăgita prezentatoare TV a povestit că fiul ei mai mare pare foarte încântat de faptul că poate să alerge toată ziua în curte și să dea cu tătaie de mâncare la păsări. Însă, se simte foarte tristă că băieții ei nu au parte de copilăria ei, ci se bucură de aer curat și de libertatea doar cu porția.

 

„În seara asta Alexandru a vizitat caprele si iezii vecinilor nostri, a dat cu tataie de mancare la pui si rate, a urcat dealul din spatele casei in recunoastere si a alergat extaziat in sosete pe sosea. Desi el a venit destul de des la Susani bucuria nemasurata pe care o are atunci cand il linge un ied sau il tranteste cu fundul de pamant Pufy, catelusul nostru de aici, pe mine ma intristeaza. Climatul pe care Alexandru il primeste cu portia mie mi s-a oferit la discretie. In Bucuresti platim intrari sa vedem de departe cai, eu ii calaream in voie la muncile campului. In parcuri ne ferim de cainii ce mie imi erau camarazi de viata. Le recitam, ii imbracam in fel si chip si purtam dialoguri colorate in amurg pe coasta pe care o coboram seara de seara cu o sticla de lapte proaspat muls de la vaca lu’ tanti Sabina. În piete alegem fructe bio pe care le spalam cu nadejde in timp ce prunele, merele, ciresele, strugurii, dudele, murele erau descantate si iubite inca de cand mugurii indrazneau sa iasa semeti in lumina primaverii. Ii iubeam. Toate astea, traite clipa de clipa, au dezvoltat si au construit universul din mine ce m-a ajutat sa cant, sa fac teatru, sa scriu, sa invat, sa simt pe pielea mea si sa invat cum sa ma feresc de crivat cautand mereu caldura… Oare sunt suficiente cele cateva vizite pe an la Susani, doua, trei vacante in strainatate si iesirile aproape zilnice in parc la leagane? Imi par foarte putine si asta ma intristeaza teribil. Cum sa fac ca viata copiilor mei sa nu fie o agenda incarcata cu activitati supravegheate si primite cu portia?”, a scris Adela Popescu pe blogul ei.

Prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” a devenit mamă pentru a doua oară pe 9 decembrie. Adela Popescu a  născut un băiețel de nota 10, care a avut la naștere 3,430 kg și  51 cm. Ea și soțul ei, Radu Vâlcan, mai au împreună un băiețel.

 

Citește și: