În 2019, Lorenzo Lazo trece prin clipe cumplite, soția lui, Edith Gonzalez, îi murea în brațe, după o luptă grea cu cancerul. În cele din urmă, bărbatul a reușit să-și refacă viața alături de o femeie care seamănă izbitor cu fosta lui soție, iar cei doi deja sărbătoresc doi ani, ocazie cu care a transmis un mesaj emoționant.

„Doi ani împreună! Cu @lourdespelaez împărtășeșc un prezent lung, în care ne-am construit noi amintiri și o o nouă cale împreună”, a scris Lorenzo, alături de o nouă imagine în care apare cu iubita lui, lăsând de înțeles că relația lor e tot mai serioasă.

Lorenzo Lazo și Lourdes și-au făcut publică relația la opt luni de la moartea lui Edith González, atunci când bărbatul și-a primit doctoratul în cadrul Institutului de investigație și drepturi ale omului în Mexic în data de 10 martie 2020. În luna martie a lui 2021, acesta a declarat într-un interviu pentru o revistă cunoscută faptul că ambele familii au fost de acord cu relația lor. Și deși au trăit o lungă perioadă în orașe diferite, cei doi au reușit să facă relația să funcționeze foarte bine. Lorenzo Laz muncește în Mexic, iar Lourdes în Guadalajara.

lorenzo lazo edithSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Lourdez și cu mine ne continuăm viețile în orașe diferite. De cele mai multe ori ea vine în Mexic, iar eu merg din când în când în Guadalajara. Nu ne grăbim și suntem conștienți că aceasta este rutina vieții noastre la momentul actual. Real, distanța nu a reprezentat o problemă. Continuăm să comunicăm și suntem liniștiți pentru că distanța nu este un obstacol.”, a declarat Lorenzo Lazo pentru o revistă din Mexic.

Între Lourdes Peláez și Lorenzo Lazo există o diferență de 24, însă cei doi par să nu fie deranjați de acest aspect. Lorenzo Lazo a mărturisit că este conștient de criticile pe care le va odată cu publicarea relației de iubire, însă nu i-a păsat niciodată. Atunci când simte nevoia, bărbatul îi aduce omagii fostei sale partenere, Edith González.

Pe 13 iunie 2019, Edith González a murit din cauza cancerului ovarian. Actrița se afla deja în stadiul IV după mai multe operații dureroase.

Actrița a suferit de cancer la sân și nu a mai putut fi salvată din cauza faptului că boala era într-un stadiu mult prea avansat.