În timp ce Meghan Markle și prințul Harry au ieșit în presă cu declarații scandaloase laadresa familiei regale pe care o acuză de rasism, Kate Middleton își vede în continuare de îndatoririle ei regale, preferând să se concentreze pe problemele actuale ale omenirii. Recent, ea a postat pe pagina de Instagram Kensington Royal, contul folosit de ea și prințul William, un mesaj despre cum ne vom raporta la pandemia de covid-19 peste ani. Totodată, soția prinșului William a fost despre proiectul ei, Hold Still, pe care l-a lansat anul trecut la scurt timp de la începerea pandemiei, menit să strângă cât mai multe fotografii și povești din această perioadă dificilă pentru întreaga lume.

„Când o să ne aducem aminte de pandemia de coronavirus, în deceniile următoare, ne vom gândi la provocările cu care ne-am confruntat – persoanele dragi pe care le-am pierdut, izolarea extinsă față de familiile și prietenii noștri și tensiunea pusă pe cei care muncesc în domenile cheie. Dar, ne vom aminti de asemenea și de aspectele pozitive: actele incredibile de bunătate, oamenii care au oferit ajutor și eroii care au apărut din toate categoriile sociale și cum ne-am adaptat împreună la noua normalitate. Prin intermediul Hold Still am vrut să folosesc puterea fotografiei pentru a crea o arhivă durabilă a lucrurilor pe care le trăim cu toții – pentru a surprinde povești personale și pentru a documenta momentele semnificative pentru familii și comunități din perioada pandemiei C” , a fost mesajul postat de Kate Middleton.

kate-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

De asemenea, Ducesa de Cambridge a anunțat tot prin intermediul unei posteri că va lansa și o carte, intitulată „Hold Still: A Portrait of Our Nation în 2020”. Lansarea va avea loc pe 7 mai, însă pozele selectate vor fi expuse și în diferite locuri din Marea Britanie. Mai mult, ducesa de Cambridge a dezvăluit că o parte din banii strânși din vânzarea cărților, va merge către o organizație caritabilă pentru sănătatea mintală, pentru a ajuta persoanele care au nevoie de ajutor.

Unii au interpretat gestul ei ca o replică la acuzațiile făcute de Meghan Markle în interviul pentru Oprah, vrând astfel să-i sară în ajutor cumnatei ei, dar și altor femei, iar mulți britanici au lăudat-o pentru gestul ei. Meghan i-a dezvăluit prezentatoarei TV că în timpul petrecut în Marea Britanie a avut nevoie de consiliere pentru că avea gânduri sinucigașe, dar că familia regală nu i-au dat voie să recurgă la un astfel de ajutor.

„Fondurile strânse din vânzarea cărții vor fi împărțite între organizația caritabilă de sănătate mintală, Mind, și galeria National Portrait”, a spus Kate.

Citește și:

Alexandra Stan, dezvăluiri fără perdea despre viața ei intimă: ”Eu iubesc și bărbații, și femeile”

Cristina Cioran, noi dezvăluiri despre sarcină: „Există viață după divorț”