Nu se putea ca fiica ei să nu marcheze această zi specială. Prin urmare, cea mai iubită jucătoare de tenis de la noi i-a transmis celei care i-a dat viață un mesaj scurt și cuprinzător, în stilul caracteristic.

Lângă o fotografie emoționantă cu părinții ei, Simona Halep i-a transmis mamei sale, Tania, următorul mesaj. „La mulți ani, mama!”, a scris simplu, dar din suflet, Simona Halep. Postarea ei a strâns peste 10.000 de aprecieri în timp record, mulți internauți grăbindu-se, la rândul lor, să-i facă urări Taniei Halep.

Din fotografie oricine poate observa cât de bine seamănă Simona cu mama ei. Ne-o putem lesne imagina pe Simona, peste ani. Mama ei arată pur și simplu impecabil, nu doar pentru vârsta ei.

parintii-simonei-halepSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

La fel a procedat Simona și în martie, când sărbătorit a fost tatăl ei. ”La multi ani Tati. ❤️
Acest om cu o inima care nu poate fi masurata, cu un suflet sensibil si ambitios, cu o dorinta iesita din comun de a face bine, azi implineste frumoasa varsta de 60 de ani.

Un om care a facut tot ce i a stat in putere ca eu sa imi indeplinesc visul. Un om care ne a educat atat de frumos. Un om care nu a cedat niciodata indiferent de cat de greu i a fost. Un om puternic si minunat!
Sunt un copil norocos sa am un asa TATA 🙏🏼”, a sris Simona HAlep pe Instagram în 23 martie.

Cu ce se ocupă Tania Halep

Nu se știe cum va petrece familia Halep ziua de naștere a Taniei, dar cu siguranță va fi o reuniune, mai intimă sau mai puțin intimă. Simona este foarte apropiată de mama ei, care a susținut-o mereu necondiționat.

Mama sportivei noastre este casnică, așa că s-a dedicat acesteia trup și suflet. Dacă nu a putut fi, fizic, alături de fiica sa, în meciurile grele, a urmărit-o mereu din fața televizorului, încurajând-o cu gândul.

Vezi și Simona Halep dă din casă. Cum s-a schimbat viața ei de când s-a măritat?

Citește și:

Toată lumea aștepta nunta, dar a venit anunțul despărțirii. Sore nu mai formează un cuplu cu tatăl fetiței sale! S-au despărțit după 8 ani de relație. Anunțul vedetei

VIDEO Smiley și Gina Pistol, sărut pătimaș pe scena de la Polivalentă. Momentul care face înconjurul Internetului