Raperul american P Diddy (49 de ani) s-a iubit cu pasiune cu modelul și actrița Kimberly Porter, cu care a avut o relație tumultuoasă. Fosta parteneră de viață, care i-a dăruit trei copii, a fost găsită moartă în casă pe 15 noiembrie 2018. Aceasta s-ar fi stins din viață  la vârsta de 47 de ani în urma unui infarct miocardic. Diddy, care a avut cu Kim o relație de  13 ani, a reacționat pentru prima dată de la dispariția prematură a fostei sale iubite. Într-o postare pe Instagram, cântărețul a plâns moartea femeii cu care are trei copii.

„În ultimele trei zile am încercat să mă trezesc din acest coșmar. Dar nu am reușit. Nu știu ce o să mă fac fără tine, iubito. Îmi lipsești atât de mult. Azi o să încerc să-ți aduc un omagiu, o să încerc să găsesc cuvintele potrivite pentru a explica inexplicabila noastră relație. Am fost mai mult decât cei mai buni prieteni, am fost mai mult decât suflete pereche. Și îmi lipsești atât de mult”, a scris Diddy pe Instagram.

Citește și:  Anunțul făcut de medici despre Florin Busuioc. Ce se întâmplă în aceste momente cu îndrăgitul prezentator

Actrița Kim Porter a murit la 47 de ani

Kim Porter, în vârstă de 47 de ani, răcise, în ultima vreme. Ceea ce părea o banală răceală s-a transformat însă în pneumonie, care a durat câteva săptămâni. În cele din urmă, Kim Porter a murit subit, joi.

Artistul, care a început să se întâlneacă c Porter, actriță și model, în 1994, s-a arătat ”devastat și șocat” de vestea morții sale.

La doi ani când începuseră să se întâlnească, relația s-a destrămat, după ce Diddy a înșelat-o pe Porter cu Jennifer Lopez. Peste încă doi ani, au reluat relația, dar au întrerupt-o iar, din cauza infidelității artistului, care în timpul relației cu Porter a avut și alți copii.

Relația dintre cei doi a fost una tumultoasă. Chiar și după ce s-au despărțit, însă, au rămas prieteni, împărțind custodia copiilor, cei doi având o relație specială.

Citește și: