La sfârșitul lunii februarie, Roxana Ionescu a marcat aniversarea căsătoriei sale civile cu Tinu Vidaicu, printr-un mesaj emoționant. Ea a dezvăluit că el este bărbatul cu care vrea să se vadă până la adânci bătrâneți, mărturisind că este extrem de fericită.

„De la an la an povestea noastra este tot mai frumoasa si asa imi doresc sa ramana pana la adanci batraneti.La multi ani noua!Te ♥️ Tinu Vidaicu”, iar felicitările au început imediat să curgă pentru iubirea pe care cei doi și-o poartă.

roxana ionescuuuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Roxana și Tinu au devenit soț și soție pe 20 februarie 2020. Fericitul eveniment a avut loc la câteva luni după ce ei au trecut printr-un moment greu. Vedeta a pierdut o sarcină, destul de avansată. Cu toate acestea, cei doi nu și-au pierdut speranța că vor deveni părinți, aceasta fiind cea mai mare dorință a vedetei.

Cei doi au devenit soț și soție și în fața lui Dumnezeu pe 12 iunie, 2021, într-o ceremonie restrânsă la care au participat membrii familiei și prietenii apropiați.Evenimentul a fost organizat în mare discreție, la Catedrala Mitropolitană din Timișoara.

Cine a fost primul soț al Roxanei Ionescu?

Tinu Vidaicu este unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Timişoara şi deţine unul dintre cele mai cunoscute cluburi. El a fost cunoscut o bună perioadă in lumea clubbingului sub denumirea de DJ Force. Locul în care mixa şi strângea mii de oamenii care doreau sa danseze şi să se distreze pe muzica lui este un cunoscut club de pe litoral. După o perioadă, Tinu Vidaicu s-a orientat spre un domeniu, care avea însă legătură cu pasiunea sa, muzica, şi anume manager de club, la Timișoara.

Roxana a mai fost căsătorită cu Laurențiu Gheorghe, cu care trăit o poveste de dragoste de nouă ani. După trei ani de iubire s-au căsătorit, iar după șase ani de mariaj au ales să-și spună „Adio’. Despărțirea lor a fost intens mediatizată. Și asta, pentru că bărbatul o înșela pe Roxana Ionescu cu nașa lor de cununie. După ce a divorțat de ‘Mama-Natură’, la scurt timp, Laurenţiu Gheorghe s-a afișat peste tot şi fără niciun fel de reţinere cu naşa pentru care se despărţise de vedetă. Relația celor doi nu a rezistat însă foarte mult, iar Laurenţiu Gheorghe i-ar fi dat papucii nașei, după câteva escapade pe litoralul românesc

Citește și: