„Soția mea, iubita mea, La mulți ani, incă multi ani fericiți alături de mine!”, a scris Helmut Duckadam, în vârstă de 63 de ani, pe Facebook, unde a postat și o fotografie cu cea care îi este alături, la bine și la greu, de mulți ani.

Eroul de la Sevilla este căsătorit a doua oară. El și Alexandra sunt împreună de 18 ani și au o fată, Julianne, de 13 ani.

sotia-fostului-sportivSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Helmut Duckadam a cunoscut-o pe Alexandra după despărțirea de prima soție, Ildiko, cu care a fost căsătorit timp de 27 de ani. Aceasta a rămas în SUA alături de cei doi copii ai lor, dar Helmut nu s-a putut acomoda peste ocean, așa sfârșindu-se și mariajul lor.

„După divort, m-am întors în România și în trei ani am cerut-o de soție pe Alexandra. Atunci se scria că umblă dupa banii mei, dar nu aveam”, declara la un moment dat Helmut Duckadam.

”Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”

”Când m-am însurat cu Alexandra, nu aveam nimic. Trăiam, practic, din salariul ei și din pensia mea mică. La un moment dat, am pierdut și apartamentul din Arad.

A fost o casă naționalizată, o câștigasem eu prin hotărâre definitivă, dar, după zece ani, urmașii urmașilor au câștigat-o la CEDO și m-au dat afară, zbang.

Și m-am dus la mama, că n-aveam unde să mă duc. M-am dus la mama și, practic, pe cea mică, până la un an de zile, am crescut-o la mama. Nu aveam nici furculiță, nici cuțit”, declara la un moment dat Helmut Duckadam.

Sportivul este foarte atent când vine vorba de soția lui. Nici anul trecut, când aceasta a împlinit 42 de ani, nu a uitat să marcheze momentul.

„17 ani de fericire alaturi de tine. La multi ani, iubirea mea!”, scria Helmuth pe Facebook cu ocazia zilei de nastere a sotiei.

Cuplul a trecut testul anilor, în ciuda diferenței de vârstă și a gurilor rele care spuneau că Alexandra îi vânează averea.

„Noi am reușit o performanță de când ne-am mutat în București. Nu am apărut în tabloide. Chiar e o performanță”, observa sportivul acum ceva vreme.

Vezi și Adrian Mutu, dezvăluiri picante despre cele trei neveste: ”Pe Sandra am pus ochii când avea doar 15 -16 ani. Eram însurat”. Cum se înțelege în prezent cu „fostele”

Citește și:

Valentina Pelinel, la plajă cu cei trei copii. Familia Borcea se află în vacanță

Mama lui Elon Musk, în costum de baie pe coperta Sports Illustrated. Femeia are 74 de ani și e model!