Mihaela Rădulescu formează cu Felix Baumgartner de șase ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Mulți au crezut că s-au despărțit, dar cei doi trăiesc în continuarea o frumoasă poveste de dragoste, iar drept dovadă stă și cel mai recent mesaj al fostei vedete Pro Tv.

Felix împlinește astăzi 52 de ani, iar Mihaela a marcat această zi cu un mesaj emoționant pentru iubitul ei.

„La mulți ani, Schatzi! Continuă să zbori, continuă să inspiri oameni, continuă să fii eroul lor și…bărbatul meu..Și…știi restul”, a scris Mihaela, alături de mai multe imagini cu Felix și cu ei împreună.

Deși amândoi sunt implicați în diferite proiecte și uneori sunt nevoiți să petreacă mult timp la distanță unul de celălalt, cei doi au găsit secretul care să-i țină împreună, iar vedeta Pro Tv l-a dezvăluit. Diva de la Monaco susține că unul dintre secretele relației de durată cu Felix Baugmartner ține de așteptările pe care fiecare le are de la celălalt și ca persoana de lângă tine să te facă să te simți din nou copil.

„Cu toții căutăm pe cineva cu care să îmbătrânim împreună, dar cel mai înțelept știe că secretul este să găsim pe cineva cu care să rămânem copii. Ne potrivim descrierii. Ideea mea de fericire”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram, în dreptul fotografiei cu ea și Felix.

Fanii au reacționat imediat și i-au felicitat pe cei doi pentru că formează un cuplu adorabil adorabil.

Nu a fost dragoste la prima vedere între ei

Mihaela și Felix trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, iar vedeta a povestit într-un interviu mai vechi cum a început relația lor. Nu a fost dragoste la prima vedere, ba chiar ea s-a simțit agasată de avansurile lui Felix.

Sportivul venise în România pentru un eveniment pe care tocmai Mihaela Rădulescu îl prezenta. Înainte de toate, însă, vedeta, pe atunci angajată a postului Pro TV, trebuia să-l intervieveze. ‘Nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a şi invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, aşa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul şi atât’, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Tango.

Vedeta a ținut să specifice că știa despre Felix Baumgartner, pe care îl admira ca sportiv, dar atât. „Nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, îl admiram ca sportiv (…)’.

‘Eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’

Mai mult, auzise câte ceva despre el și nu agrea deloc genul, spune ea: ‘Citisem despre el că era un mare Don Juan şi eu toată viaţa mea am fugit de genul ăsta de bărbat playboy’.

După interviu, Felix a făcut tot posibilul să afle numărul ei de telefon. Sub pretextul că a uitat să-i spună ceva în interviu, a reușit să-l obțină de la o colegă de-a Mihaelei. „Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greşit!’.

Ironia face însă ca Felix nici să nu fi reținut numele Mihaelei. ”Nici măcar nu reţinuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon . (…) Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă aşez lângă el, m-a întrebat: Iar eu am întors întrebarea şi i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici şi s-a prins şi el, aşa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner!”, a mai povestit Mihaela Rădulescu.

”Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real”…”, a mai spus vedeta.

Relația lor nu a început atunci, în România, pentru că Mihaela i-a refuzat toate invitațiile în oraș. Sportivul nu s-a lăsat însă păgubaș, ci a căutat-o și în Monaco, până a cucerit-o. De atunci, ei formează un cuplu foarte frumos și radiază de fericire. Felix a dezvăluit că e fascinat de Mihaela pentru faptul că practică orice sport și nu îi e frică de nimic.

Mihaela-si-FelixSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

„Mi-e inima vesela și viața frumoasă… Sunt iubita de bărbatul vieții mele și îl iubesc pâna la stele. Știu, toate iubirile strasnice sunt la fel, doar nefericirile sunt pline de contraste… Nu-i musai să vă bucurați pentru noi, dar va doresc din toata inima sa simtiti la fel, până departe! Iubirea e viata… Iar omul ăsta mi-a dat asa un reset grozav… la viata și… la tot!’, a transmis și Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp despre Felix.

Mihaela Rădulescu s-a născut pe 3 august 1969 la Piatra Neamț. Și-a făcut debutul în 1994 la postul de televiziune Tele 7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o s-a numit „Nocturna pe 16 mm’, fiind urmată de „Weekend abc’, o producție de divertisment care avea loc în fiecare duminică, timp de patru ore, de asemenea a lucrat nouă luni la Pro TV, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Călinescu.

Citește și:

Alexandru Arșinel și soția sa, internați în spital. Ambii au fost infectați cu coronavirus, după ce s-au vaccinat

Cea mai tristă aniversare. Regina va împlini 95 de ani, dar va încălca o tradiție veche de 70 de ani